JobTrack l Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad

JobTrack.nl is de leidende vacaturesite voor de doelgroep mbo en hbo. Alle personeelsadvertenties in Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad, met uitzondering van de banenladders, worden gratis doorgeplaatst naar JobTrack.nl.


Twee pakketten voor meer exposure bij JobTrack doorplaatsing

Het is mogelijk om de doorplaatsing naar JobTrack.nl extra onder de aandacht van werkzoekenden te brengen. U heeft de keuze uit een tweetal pakketten.

JobTrack Extra
Voor een extra bedrag van 95 euro heeft u nog meer exposure met uw doorplaatsing. Normale prijs 110 euro. Dit pakket bestaat uit de plaatsing van uw bedrijfslogo voor extra exposure en een SponsoredJob. Hiermee wordt uw vacature 28 dagen prominent getoond op de pagina van de door u geselecteerde functiecategorie.

JobTrack Totaal
Voor een extra bedrag van 225 euro heeft u totale exposure met uw doorplaatsing. Normale prijs 309 euro. Het pakket bestaat uit een JobTrack Extra aangevuld met een Banen Topper. Dit is een vermelding van uw vacature gedurende een week op de homepage van het banengedeelte van de betreffende regionale dagbladsite(s).


Personeelsadvertenties

Personeelsadvertenties
Verkoopteam Centraal

T 046 411 71 40
E